TELEPI

Leírás

Telepeken összegyűjti az ott elvégzett munkákat, és felhasznált anyagokat, csoportokra bontva, és ezt beküldi (telefonon automatikusan) a központi rendszernek, ami az átvett szüreti (SZÜRETI rendszerből) adatokkal elszámolja a termelőket. Az elszámolás komplett, azaz az összes költséget, és bevételt tartalmazza termelőkre, és ez a telepen felvett munkák, anyagok bővíthetők a központban adott terhelésekkel jóváírásokkal termelőkre lebontva. A telepen végzett munkák két osztásban kerülnek a termelőkre az egyik a hektár arányos, ezek az évközi normál munkák és anyagok, a másik a szüreti munkák, amik a beszállított szőlő arányában kerülnek felosztásra. A felosztás szabályozható a telepi munkákhoz csatolt melléklettel, ami termelőkre egyénileg szabályozza a felosztható munkákat, anyagokat (nem kapott a permetezésből, ezt a munkát nem kérte, stb..). Az itt készült elszámolásokról kimutatást ad a könyvelésnek, a termelőknek (felvásárlási jegy, számlák, gázolaj-elszámolás, személyre összevont elszámolás, stb.) szakcsoportoknak, idegen szolgáltatást igénybe vevőknek, hegyközségeknek és a banknak kifizetésekről (közvetlen fájlban), NAV (közvetlen fájlban) küld kimutatásokat. NAV és banki rendszerek ezeket közvetlen be tudják olvasni. Termelők felé komplett számlázást, és ha van előlegszámla kezelő, előlegszámlákat elkészíti. Kezeli az előlegeket, amit a művelésre levonnak. FVM támogatáshoz igazolást készít szakcsoportra, és haszonbéresre is.

A TELEPI rendszer három modulból áll:

Paraméterek

Windows operációs rendszer alatt működik. A gyűjtött adatok mennyiségét az ön merevlemezegységének kapacitása határozza meg. Dátum formája normál magyar sorrendű és 2000 kompatibilis. Minden lista ékezetes a karakterkészlet lehetőségei szerint. Minden lista 80 karakteres nyomtatóra készült. Hálózatos üzemmód lehetséges. A rendszer működtetéséhez Windows operációs rendszerre van szüksége. Alap változata van és a szüretivel célszerű telepíteni a teljes elszámoláshoz. Online helppel rendelkezik, és egy éves garanciával.

Letöltés, árak

Leírás megtekintése, letöltése formátumban. Ez windows help fájl, ami windows alatt indítva koplett help elolvasható.

Bemutató (demo) letöltése nem elérhető.

Demo=nem elérhető       Központi=300 000 Ft(bruttó)       Telepi adat gyűjtő=65 000 Ft(bruttó)       Lekérdező=28 000 Ft(bruttó)

NAV online számla átadó interfész + beépítés 35 000 Ft bruttó.

Kiegészítők (bővítmények)

Ezek olyan bővítmények melyeket az alap telepi rendszer nem tartalmaz.

Előlegkezelő

  • Előlegek kezelése, számlázása, törlő számla, nyomtatás. Előleg kimutatások. Jővő évi megtérült előlegektől, elszámolás után számlák. Ha ez nincs telepítve Önnek kell gondoskodni az előlegszámlázásról.

Permetezési napló

  • Az elkönyvelt munkalapokból készíti el a permetezési naplót, területre, csoportra, csoport parcellára.

AKG

  • Elszámolásokat termelőkre felrakja internetes honlaphoz, ahol a termelő ha belép bővítheti a növényvédelmi munkákat, és láthatja a terheléseit.

Banki átadó

  • Kifizetések kigyűjtése, átadása a bankja által telepítette terminál programnak. Ez lehet bankszámos vagy postai utalás. OPT, CIB, K&H, TakarékPont tud átadni.

Szerződés készítő

  • Ügyvéd által megfogalmazott szerződésmintára a termelő adatait és csoport parcella adatat kitölti, komplett szerződést nyomtat, amit csak aláírni kell. Ezeket nyilvántartja.

Képek

(Képekre kattintva nagyítás)