SZÁMLÁZÓ

(Szamla3)

Leírás

Számlák előállítása, és ezek sorszámozott nyilvántartása egyszerűen, gyorsan, pontosan a jelenlegi jogszabályok betartásával. Lehetőség van a rendszer különféle beállításaira (pl.:ÁFA, vevők, anyagok, szolgáltatások stb.) A rendszer teljesen zárt, azaz a törlések is lejegyezésre kerülnek. A törlés számla érvénytelenítésével könyvelhető negatív számlával történik. Mivel a sorszám folytonos és nem megszakítható, teljes biztonsággal végezhetők vele a számlázások. A számlákról, ajánlatokról, listák lekérdezések kérhetők különféle szempontok és csoportosítások (időszaki kimutatások, A rendszer tud ajánlatot adni, és ezeket kezelni, kerekíteni (5Ft) beállítható csak készpénzesnél. Számlán elhelyezhetőek a vevő feliratok "Kisadózó", "Cégjegyzékszám:" stb. Ellenőriz a hatályos jogszabályokra (pl.:2 000 000 ÁFA értéknél vevő adószám szükséges, stb.) Tud számlát PDF-be nyomtatni és Ön ezt elküldheti Emailban a vevőének legolcsóbb megoldással szabályok betartásával, Eszámla költségek nélkül. Online számla átadás NAV-nak. 100 000 Ft vagy nagyobb ÁFA esetén. PTGSZLAH feladás NAV-nak. (Pl. nyaraltatás számláinak lejelentése)

A programba beépített számlázó program biztosítja a kihagyás és ismétlésmentes számlaszám folytonosságot. Megfelel az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. tv. 13.§-ában és a 24/1995 (XI.22.) PM rendeletet módosító 34/1999 (XII.26.) PM rendeletében előírt jogszabályi kötelezettségeknek. NAV előírásoknak megfelel, ezekről nyilatkozom. A szamla3-ba beépítve "Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás" menüpont. NAV-nak tud jelenteni a PTGSZLAH nyomtatványon keresztül hóvégén.

Paraméterek

Windows operációs rendszer alatt működik. A gyűjtött adatok mennyiségét az ön merevlemezegységének kapacitása határozza meg. Dátum formája normál magyar sorrendű és 2000 kompatibilis. Minden lista ékezetes a karakterkészlet lehetőségei szerint. Minden lista 80 karakteres nyomtatóra készült. Hálózatos üzemmód lehetséges. A rendszer működtetéséhez Windows operációs rendszerre van szüksége. Van demo, alap és prof. változata. Automatikus telepítővel, online helppel rendelkezik és egy éves garanciával.

Letöltés, árak, NAV bejelentés

Számla3 leírás megtekintése, letöltése formátumban. Ez Windows help fájl, ami Windows alatt indítva (2*kattintás rá) komplett help elolvasható.

     
Alap= 25 000 Ft (bruttó)

XML feladás beépítve + 25 000 Ft (bruttó)
Online átadóval (REST API) + 20 000 Ft (bruttó)

Képek

(Képekre kattintva nagyítás)