RAKTÁR


Leírás

Feladata készletnyilvántartás vezetése, több raktárral. Kiadások, bevételek felhasználások gyűjtése, kiértékelése, ami közben a rendszer automatikusan módosítja a készlet adatokat. Különféle árak nyilvántartása, és súlyozott átlagárszámítás. Bizonylatok elkészítése, ami lehet ki/be vételi, szállítójegy és számla (számla lehet automatikusan kiadás után). Különféle mozgási irányok, és felhasználási célokra kiadás bevétel gyűjtése és kiértékelése. Ezekhez lekérdezéseknél lehet a képernyőn hozzáférni, és a listáknál lehet a kiértékelések nyomtatásaihoz hozzáférni. Gyors anyagkeresés van beépítve, ami megkönnyíti anyag felkutatását, és készlet ellenőrzését. Minimum készletfigyelés van beépítve, és kérésre belépéskor figyelmeztet a minimumra futottakról. Itt azonnal lehetőség van a rendelés elkészítésére. A rendszer nem kezel negatív készleteket. Bevételeknél súlyozott átlagárat számít. Leltárakhoz kimutatás listák elérhetők. Más rendszerről váltáskor a régi azonosítók használatát biztosítja.

A programba beépített számlázó program biztosítja a kihagyás és ismétlésmentes számlaszám folytonosságot. Megfelel az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. tv. 13.§-ában és a 24/1995 (XI.22.) PM rendeletet módosító 34/1999 (XII.26.) PM rendeletében előírt jogszabályi kötelezettségeknek. NAV előírásoknak megfelel, ezekről nyilatkozom.

Paraméterek

Windows operációs rendszer alatt működik. A gyűjtött adatok mennyiségét az ön merevlemezegységének, vagy központi hálózati gépének kapacitása határozza meg. Dátum formája normál magyar sorrendű /éééé.hh.nn/. Minden lista ékezetes a karakterkészlet lehetőségei szerint. Minden lista A4 lapra készült megkímélve önt az állandó nyomtatólap cserétől és lehetővé téve a gazdaságos papírfelhasználást. Bizonylatok tételsoronként kerülnek lejegyzésre, háttérben lejegyezve a feldolgozót, módosítót, törlést, végzőt is. A rendszerben fizikai törlés nincs beépítve csak törlésre bejelölés, ami lehetőséget ad a hibák javítására és elemzésére. Szolgáltatás számlázását. Automatikus telepítővel, online helppel rendelkezik.

Letöltés, árak

Leírás megtekintése, letöltése formátumban. Ez windows help fájl, ami windows alatt indítva koplett help elolvasható.

Bemutató (demo) letöltése nem elérhető.

Demo=ingyenes       Alap=50 000 Ft (bruttó)       Prof.=150 000 Ft (bruttó)

Képek

(Képekre kattintva nagyítás)