ONLINE1Leírás

Számlázó programokban elkészült XML formátumú számlák továbbítása NAV felé V3 verzióban. Az elkészült XML fájlokat Önnek kell ellenőrizni (XSD validáció) mert a rendszer ezt nem ellenőrzi. A számla készítő programnak az ellenőrzött xml formátumú számlákat a C:\online1\mappa1 könyvtárba kell helyeznie. Ha az Online1 rendszer fut feldolgozás módban a háttérben, akkor ezeket feladja NAV-nak. Lekérdezi a feldolgozás státuszát és ha rendbe van menti a c:\olnine1\mappa4 -be. A feldolgozóból törli. Ha valami probléma van a feladáskor azt a feldolgozóban mutatja, ahol lekérdezhető a részletes NAV válasz adatai. A hibásakat a c:\online1\mappa3 -ba menti. Beállítható számlázó programból automatikus bekapcsolása, kikapcsolása.

Kinek ajánlom

Akinek már van számlázó rendszere, és gyorsan egyszerűen akarja megoldani a XML formátumú szabványos számlák átadását NAV-nak. A rendszer jelenleg csak papír számlák rögzítésére alkalmas. Rendszer nem ellenőrzi az adószámot azoknak helyesnek kell lenni, és NAV-nál meglévőnek. EU-n belüli tranzakciók esetén nem használható. A gyűjtőszámlát nem kezeli helyette használjon időszakos elszámolásos számlát. Internet kapcsolat szükséges az átadáshoz. Beállítható más programból automatikus figyelés bekapcsolása, kikapcsolása. Ingyenes kipróbálás a NAV teszt rendszerében. Több adószámra is mehet a feldolgozás. Egyszeri díj akár 14 000 Ft-tól.

Letöltés, árak

Leírás megtekintése, letöltése Online1 leírás 1.12 verzió. A leírás végén a hibák és javítások. (2022.11.29)

Telepítő letöltése formátumban. Kibontás után a online1_setup.exe futtatásával automatikusan telepít! Ingyenesen használható teszt rendszerhez. 1.090 verzió. Adatbázis is módosult 1.090 előttiekhez képest online1.mdb. Bővült számla lekérdező NAV-tól. Hibák a részletekben számla indexre.

Update letöltése formátumban. Csak exe cseréhez, ha már volt telepítés. 1.12 verzió. 1.090 telepítés szükséges. Javítások leírása az új leírás végén! (2022.11.29)

Árak leírásban. Nincs havídíj, egy adószámra akár 14 000 Ft tól.

Képek

(Képekre kattintva nagyítás)