HONLAPKÉSZÍTÉS

Vállalok honlapkészítést magánszemélyeknek, cégeknek. Ezek grafikai munkáit, teljes arculat kialakítást tervezéstől, a honlap internetre felrakásáig, üzemeltetéséig. Ha Ön kéri a domain név regisztrációt (megrendelo.hu) és tárhely bérlést (internetre ahova kerül) megszervezem.Árak kialakítása

Lapok száma, formai kialakítás (elrendezés, menü, stb.). Grafikai elemek (arculat, logo, bannerek, stb.), fotók, leírások. Hány nyelven készüljön. Adatbázis háttér szükséges-e (nyilvántartások, beléptetések). Honlap elhelyezéséhez, neve regisztrál-e, és van-e tárhely hozzá interneten? Internetre rakás, és folyamatos karbantartása hogyan megoldva? Honlap kampánya népszerűsítése szükséges-e. Látogatottságát kell-e mérni? Milyen böngészőre legyen tesztelve? Speciális elemek térkép, kép áttűnések effektek, fotógaléria, stb..

Mivel ezek egyedi igények szerint lesznek kialakítva ezért nagy eltérések lehetnek az elvárástól függően. Egy 1-2 lapos egyszerű bemutató honlap néhány képpel, leírással néhány ezer forinttól, az egészen összetettig adatbázis kezeléssel, speciális effektekkel, amit ingyenes felmérés után ajánlatban megadok és Ön dönt.

Kampányok, reklám (hogy Önt megtalálják)

Ha felrakjuk honlapját az internetre, még nincs garancia arra, hogy azt meg is találják. Látogatottságát növelheti a jó domain név választással, reklámmal, honlapra hivatkozások számának növelésével, de legjobb célzott közönségre irányítani a reklámot. A Google a legnépszerűbb kereső az Interneten és lehetőség van tőlük olyan reklámot bérelni, ami csak akkor reklámoz ha a keresőjükbe az Ön által meghatározott kulcsszavat írja valaki (célszerű a honlapjához köthető kulcsszavakat írni). Ilyen esetben feldobják a reklámot, ami az Ön lapjára mutat, és fizetni csak az után kell ha valaki rákattintott azaz eljutott az Ön honlapjára. Ezen igen hatékony reklám kialakítását és beüzemelését vállalom.

Látogatottság kimutatása

Ha az interneten fent van a honlapja, biztos kíváncsi lesz Ön arra, hogy hányan látogatták a honlapját, honnan (ország, város), mennyit tartózkodtak rajta, milyen böngészővel stb.. Ezekből a látogatottsági adatokból rengeteg hasznos információ szűrhető ki. Ezen statisztának beüzemelését, használatának betanítását vállalom.

Böngészők

Mivel a böngészőknek nincs szabványa, ezért eltérően viselkedhetnek bizonyos utasításokra. Elkészült honlapokat a következő böngészőkre ellenőrzöm:

IE8, IE9, legújabb Firefox, Chrome, Opera

Ha ettől eltérő igénye van kérem jelezze!