FELOSZTÓ

Leírás

Feladata mezőgazdasági terhelések gyűjtése, feldolgozása, számlázása. Terhelések mehetnek vevőre és csoportra és közvetlen parcellára. Csoport terheléseket felossza, parcellákra hektár arányosan. Ezek a felosztások befolyásolhatóak felosztási melléklettel. Ezekből tud a rendszer számlázni. A számlázás mehet év közben folyamatosan. A csoportból számlázás is mehet folyamatosan és év közben is. Minden számla törölhető, javítható és újra számlázható a NAV előírásainak megfelelően. A számlázásban beállítható növényvédelmi összevonás, ami azt jelenti, hogy a nem számlázható növényvédelmi anyagokat egy összevont néven számlázza ki, de egy mellékletben megmutatja a vevőnek mik lettek összevonva. A számlakészítés megfelel a jogszabályi előírásoknak és be van építve a NAV előírás ’Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás’ menüpont. A számlák egész évben nyomtathatók az éppen aktuális elszámolások után és év közben folyamatosan kiküldhetők. Olyan csoportok, haszonbéres csoportok, gazdakörök tudják használni, ahol csoportra végzett munkákat kell felosztani parcellára hektár arányosan, majd a tulajdonosoknak kiszámlázni.

A programba beépített számlázó program biztosítja a kihagyás és ismétlésmentes számlaszám folytonosságot. Megfelel az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. tv. 13.§-ában és a 24/1995 (XI.22.) PM rendeletet módosító 34/1999 (XII.26.) PM rendeletében előírt jogszabályi kötelezettségeknek. NAV előírásoknak megfelel, ezekről nyilatkozom. NAV-nal átadás számlákról XML fájl, UTF8 kódolással beépítve.

Paraméterek

Windows operációs rendszer alatt működik. A gyűjtött adatok mennyiségét az ön merevlemezegységének, vagy központi hálózati gépének kapacitása határozza meg. Dátum formája normál magyar sorrendű /éééé.hh.nn/. Minden lista ékezetes a karakterkészlet lehetőségei szerint. Minden lista A4 lapra készült megkímélve önt az állandó nyomtatólap cserétől és lehetővé téve a gazdaságos papírfelhasználást. Bizonylatok tételsoronként kerülnek lejegyzésre, háttérben lejegyezve a feldolgozót, módosítót, törlést, végzőt is. Számlák egységes kezelése törlés NAV kimutatás (mindegy, hogy csoport vagy vevő számlák)

Számla megtekintésnél, ha van melléklete kiírja. Bővített feltételek alapján kimutatások, kereső listák (felosztás, számla) Bárhol ha számla sorszám megjelenik felsorolásban 2* katt. és mutatja a számlát és mellékletet ha van. A törzsadatok NAV kompatibilisek (cím adatok) Irányítószám--ra település, településre-re irányítószám törzsadatok NAV adatbázisból. Közterület jellege törzsadatok NAV adatbázisból. Egyszerűbb felület átláthatóbb kezelés. Egy év garancia a leírástól eltérő működésre. Számlatörlés csak az eredetiből készített, negatív számlával lehet a NAV előírás szerint. Megszüntetve első számlapéldány, eredeti példány, NAV előírás szerint. WIN7-ig tesztelve.

Letöltés, árak

Leírás megtekintése, letöltése formátumban. Ez windows help fájl, ami windows alatt indítva koplett help elolvasható.

  1. Az alap rendszer (csak csoportszámlázás) ami tartalmazza a NAV beépítéseket 50 000 Ft.
  2. Beépítésre került, amit nem kötelező megvenni növényvédelmi összevonást kezelő rész. Mivel előírás lett, hogy nem számlázható minden növényvédő szer ezzel kijelölhető törzsadatban mit nem lehet számlázni, majd a rendszer számlázáskor ha talál ilyen terhelést, akkor ezt mellékletbe kiírja. Az összevont értéket az összevonás nevével számlázza. A melléklet mutatja a vevőnek milyen növényvédelem lett elvégezve. Ára 18 000 Ft.
  3. Vevőknek számlázás. Ezek olyan vevők, akik nem rendelkeznek parcellával, azaz felosztás nélkül lehet rájuk számlázni. Ez áll egy vevő törzsadat kezelőből és számlázó részből. A számláik, ha elkészültek azonos módon lesznek kezelve (törlés, másolat, NAV kimutatás). Növényvédelmi összevonás itt is működik, ha megvette. Ára 23 000 Ft.

NAV online számla átadó interfész + beépítés 129350 Ft bruttó.

Képek

(Képekre kattintva nagyítás)