ALKALMILeírás

Feladata alkalmi munkavállalók adatainak rögzítése, tárolása, kimutatása. Napi bejelentő kitöltése kiválasztottakról (csak rámutatás szüksége) a ??T1042E bizonylaton ÁNYK-ba, amit utána azonnal ügyfélkapun fel lehet adni. Bejelentés és törlés. Napi munkák lejegyzése ezekről kimutatások kifizetési jegyzékek, csoportosított listák. Elvégzett munkákat napi szinten kell lejegyezni (időszakot felbontva) és ezekből a rendszer összevont (egymás melletti napok) kimutatásokat készít. Hóvégén a kifizetés lejelentő ??08A/M kitöltése ÁNYK-ban amit csak fel lehet adni azonnal az ügyfélkapun. De ezek az ÁNYK dokumentumok tovább küldhetők. Tényleges kifizetések jelentése (kerekített, 5 Ft-ra kerekített). Komplett kifizetési jegyzék időszakra kerekítve, 5 Ft-ra kerekítve. Ezek alapján rámutatással jelenléti ívek nyomtatása, a beállított paraméterekkel. Ezeket sorszámmal vagy anélkül lehet több példányban nyomtatni, amit a dolgozókkal helyszínen alá lehet íratni. Minden nyomtatást sorszámoz, (ez kikapcsolható) és megjegyez a rendszer. Minden bevitt adóazonosítót, és TAJ számot ellenőriz! Ez segítség azoknak akik sok munkavállalót többször foglalkoztatnak, és gyorsan egyszerűen akarják az adminisztrációt elkészíteni. Üres lapok, igazolás nyomtatás beépítve.

A rendszer megfelel a 2010. évi LXXV. törvényben foglaltaknak. A 2012. VII. 1-től hatályos állapotának. A kimutatás megfelel az Efo. tv 14. §-ban előírt követelményeknek.

Több cégnél használják, bevált. Ha sok alkalmi munkást foglalkoztat könnyíti, gyorsítja az adminisztrációt, és elősegíti a gyors ügyintézést.

Paraméterek

Windows operációs rendszer alatt működik (XP-WIN10). Feladáshoz internet, ÁNYK telepítés, évre nyomtatványkitöltő programok és ügyfélkapu regisztráció szükséges. Automatikus átadás *T104E (reggeli jelentés) nyomtatványon. Hóvégén ?08A/M bizonylatok kitöltése ÁNYK-ba, vagy könyvelésnek. Kifizetési jegyzékek (5 Ft kerekítéssl). A gyűjtött adatok mennyiségét az ön merevlemezegységének, vagy központi hálózati gépének kapacitása határozza meg. Dátum formája normál magyar sorrendű /éééé.hh.nn/. Minden lista ékezetes a karakterkészlet lehetőségei szerint. Minden lista A4 lapra készült megkímélve önt az állandó nyomtatólap cserétől és lehetővé téve a gazdaságos papírfelhasználást. Bizonylatok tételsoronként kerülnek lejegyzésre, háttérben lejegyezve a feldolgozót, módosítót, törlést, végzőt is. Éves ciklust célszerű kezelni vele, év végi mentéssel és rendszer alaphelyzetbe állítással (gyűjtött adatok törlése). Automatikus telepítővel, online helppel rendelkezik, és egy éves garanciával.

Letöltés, árak

Leírás megtekintése, letöltése formátumban. Ez windows help fájl ami windows alatt indítva koplett help elolvasható.

Alap=45 000 Ft (bruttó).

Képek

(Képekre kattintva nagyítás)